Запис Детальніше

Розробка технології виробництва варених ковбас з структурорегулюючою зерновою добавкою комплексної дії

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології виробництва варених ковбас з структурорегулюючою зерновою добавкою комплексної дії
 
Creator Сорока , Вадим Васильович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Об'єкт дослідження - технологія комбінованих м’ясних продуктів.
Предмет дослідження - ковбасні вироби з структурорегулюючою зерновою добавкою.
Методи дослідження. Комплекс традиційних і сучасних фізико-хімічних, мікробіологічних і технологічних методів дослідження.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/1/Soroka.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/2/Soroka_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/3/Soroka_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Сорока , Вадим Васильович (2011) Розробка технології виробництва варених ковбас з структурорегулюючою зерновою добавкою комплексної дії. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/