Розробка технології виробництва варених ковбас з структурорегулюючою зерновою добавкою комплексної дії
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології виробництва варених ковбас з структурорегулюючою зерновою добавкою комплексної дії
|
|
Creator |
Сорока , Вадим Васильович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
Об'єкт дослідження - технологія комбінованих м’ясних продуктів. Предмет дослідження - ковбасні вироби з структурорегулюючою зерновою добавкою. Методи дослідження. Комплекс традиційних і сучасних фізико-хімічних, мікробіологічних і технологічних методів дослідження. |
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/1/Soroka.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/2/Soroka_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/3/Soroka_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Сорока , Вадим Васильович (2011) Розробка технології виробництва варених ковбас з структурорегулюючою зерновою добавкою комплексної дії. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9864/
|
|