Застосування нетрадиційної м'ясної си-ровини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування нетрадиційної м'ясної си-ровини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці
|
|
Creator |
Сторубльовцева , Ольга В’ячеславівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
В даній роботі було розроблено прин-ципово нові рецептури мантів із засто-суванням нетрадиційної м'ясної сиро-вини. Нами було використано м'ясо страуса, косулі та баранину замість звичної для нашої країни свинини, яло-вичини та курятини. Розроблений в даній роботі продукт має не тільки приємні органолептичні показники але й високу біологічну та харчову цінність, збагачений вітамінами та мінеральними речовинами.
|
|
Date |
2011-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9865/1/Storublyovtseva.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9865/2/Storublyovtseva_dodatky_2011.ppt Сторубльовцева , Ольга В’ячеславівна (2011) Застосування нетрадиційної м'ясної си-ровини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9865/
|
|