Запис Детальніше

Застосування нетрадиційної м'ясної си-ровини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування нетрадиційної м'ясної си-ровини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці
 
Creator Сторубльовцева , Ольга В’ячеславівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description В даній роботі було розроблено прин-ципово нові рецептури мантів із засто-суванням нетрадиційної м'ясної сиро-вини. Нами було використано м'ясо страуса, косулі та баранину замість звичної для нашої країни свинини, яло-вичини та курятини. Розроблений в даній роботі продукт має не тільки приємні органолептичні показники але й високу біологічну та харчову цінність, збагачений вітамінами та мінеральними речовинами.
 
Date 2011-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9865/1/Storublyovtseva.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9865/2/Storublyovtseva_dodatky_2011.ppt
Сторубльовцева , Ольга В’ячеславівна (2011) Застосування нетрадиційної м'ясної си-ровини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9865/