Вплив технологічних параметрів виро-щування курчат-бройлерів на якісні по-казники м’яса
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технологічних параметрів виро-щування курчат-бройлерів на якісні по-казники м’яса
|
|
Creator |
Сухоцька , Катерина Олексіївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
636.5 Домашні птахи 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology |
|
Description |
У даній магістерській роботі викладено матеріал з використання в годівлі кур-чат-бройлерів кросу “Кобб-500” комбі-кормів з різними рівнями лізину та ме-тіоніну. Рекомендується при вирощу-ванні курчат-бройлерів кросу «Кооб 500» віком 5–21 доба використовувати комбікорм з вмістом 24 % сирого про-теїну, у 22–35-добовому – 22 %, у 36–42-добовому віці – 20 %; лізину і метіо-ніну – відповідно 1,20; 1,15; 1,10% і 0,48; 0,45; 0,40%; обмінної енергії – 1,41; 1,43 і 1,45 МДж/100 г.
|
|
Date |
2011-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9866/1/Sukhotska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9866/2/Sukhotska_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9866/3/Sukhotska_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Сухоцька , Катерина Олексіївна (2011) Вплив технологічних параметрів виро-щування курчат-бройлерів на якісні по-казники м’яса. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9866/
|
|