Використання мікродисперсного амаранту для підвищення якості і харчової цінності варених ковбас
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання мікродисперсного амаранту для підвищення якості і харчової цінності варених ковбас
|
|
Creator |
Хаба , Марія Миколаївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
Метою магiстерської роботи є вдосконалення технологiї виготовлення варених ковбасних виробiв з використанням амаранту сорту Ультра. Об'єкт дослiдження – технологiя варених ковбасних виробiв з амарантом. Предмет доcлiдження – амарантове борошно, модельнi м'яcнi фаршi, та комбiнованi ковбаcнi вироби.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/1/Khaba.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/2/Khaba_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/3/Khaba_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Хаба , Марія Миколаївна (2011) Використання мікродисперсного амаранту для підвищення якості і харчової цінності варених ковбас. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/
|
|