Запис Детальніше

Використання мікродисперсного амаранту для підвищення якості і харчової цінності варених ковбас

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання мікродисперсного амаранту для підвищення якості і харчової цінності варених ковбас
 
Creator Хаба , Марія Миколаївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Метою магiстерської роботи є вдосконалення технологiї виготовлення варених ковбасних виробiв з використанням амаранту сорту Ультра. Об'єкт дослiдження – технологiя варених ковбасних виробiв з амарантом. Предмет доcлiдження – амарантове борошно, модельнi м'яcнi фаршi, та комбiнованi ковбаcнi вироби.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/1/Khaba.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/2/Khaba_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/3/Khaba_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Хаба , Марія Миколаївна (2011) Використання мікродисперсного амаранту для підвищення якості і харчової цінності варених ковбас. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9867/