Удосконалення технології зберігання варених ковбасних виробів з використанням методів «бар'єрної» технології
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології зберігання варених ковбасних виробів з використанням методів «бар'єрної» технології
|
|
Creator |
Чумак , Костянтин Сергійович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
В роботі автором була виконана розробка нових підходів до пролонгації термінів зберігання м'ясних продуктів і сама робота представляє науковий і практичний інтерес проведення досліджень. Отримання такого ефекту можливе при використанні нових підходів з використанням принципів «бар'єрної» технології. Стосовно ковбасних виробів «бар'єри» маловивчені, що зумовлює актуальність комплексних досліджень в області вивчення нових підходів для пролонгації термінів зберігання ковбасних виробів.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/1/Chumak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/2/Chumak_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/3/Chumak_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Чумак , Костянтин Сергійович (2011) Удосконалення технології зберігання варених ковбасних виробів з використанням методів «бар'єрної» технології. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/
|
|