Запис Детальніше

Удосконалення технології зберігання варених ковбасних виробів з використанням методів «бар'єрної» технології

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології зберігання варених ковбасних виробів з використанням методів «бар'єрної» технології
 
Creator Чумак , Костянтин Сергійович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description В роботі автором була виконана розробка нових підходів до пролонгації термінів зберігання м'ясних продуктів і сама робота представляє науковий і практичний інтерес проведення досліджень. Отримання такого ефекту можливе при використанні нових підходів з використанням принципів «бар'єрної» технології. Стосовно ковбасних виробів «бар'єри» маловивчені, що зумовлює актуальність комплексних досліджень в області вивчення нових підходів для пролонгації термінів зберігання ковбасних виробів.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/1/Chumak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/2/Chumak_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/3/Chumak_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Чумак , Костянтин Сергійович (2011) Удосконалення технології зберігання варених ковбасних виробів з використанням методів «бар'єрної» технології. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9868/