Використання прісноводних риб для виробництва продуктів геродієтичного профілю підвищеної харчової цінності
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання прісноводних риб для виробництва продуктів геродієтичного профілю підвищеної харчової цінності
|
|
Creator |
Приймак, Василь Ігорович
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі розроблена технологія виготовлення полікомпонентного рибного фаршу. Описано результати теоретичних і експериментальних досліджень. Розроблено рецептуру фарша з товстолоба, створено технологічну та апаратурну схеми. Розраховано економічну ефективність виробництва фаршів.
|
|
Date |
2011-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/1/Pruymak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/2/Pruymak_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/3/Pruymak_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Приймак, Василь Ігорович (2011) Використання прісноводних риб для виробництва продуктів геродієтичного профілю підвищеної харчової цінності. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/
|
|