Запис Детальніше

Використання прісноводних риб для виробництва продуктів геродієтичного профілю підвищеної харчової цінності

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання прісноводних риб для виробництва продуктів геродієтичного профілю підвищеної харчової цінності
 
Creator Приймак, Василь Ігорович
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі розроблена технологія виготовлення полікомпонентного рибного фаршу. Описано результати теоретичних і експериментальних досліджень. Розроблено рецептуру фарша з товстолоба, створено технологічну та апаратурну схеми. Розраховано економічну ефективність виробництва фаршів.
 
Date 2011-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/1/Pruymak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/2/Pruymak_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/3/Pruymak_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Приймак, Василь Ігорович (2011) Використання прісноводних риб для виробництва продуктів геродієтичного профілю підвищеної харчової цінності. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9872/