Запис Детальніше

Застосування коптильних препаратів у виробництві ковбасних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування коптильних препаратів у виробництві ковбасних виробів
 
Creator Штонда , О.А.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description З давніх часів люди використовують копчення як спосіб консервування продукту з наданням йому особливо ароматного запаху і смаку.
 
Publisher Мясні технології світу World Meat Technologiesб м.Тернопіль
 
Date 2011-07-09
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10163/1/Untitled.FR11.pdf
Штонда , О.А. (2011) Застосування коптильних препаратів у виробництві ковбасних виробів. Мясні технології світу World Meat Technologies (7).
 
Relation http://www.worldmt.net/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10163/