Запис Детальніше

Комплексна переробка прісноводних риб

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексна переробка прісноводних риб
 
Creator Лебська , Т.
Ткаченко , Т.
Вовк , В.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
 
Description Сучасні технології комплексної переробки рибної сировини дозволяють виготовляти харчову продукцію та ефективні харчові добавки лікувальної і профілактичної дії. На прикладі товстолобика показана можливість використання кіскових, покривних та хрящових тканин риби для виготовлення харчових добавок.
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2011-03-19
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10164/1/tmp2.pdf
Лебська , Т., Ткаченко , Т., Вовк , В. (2011) Комплексна переробка прісноводних риб. Продовольча індустрія АПК (3).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10164/