Сучасні концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних м’ясних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних м’ясних виробів
|
|
Creator |
Баль-Прилипко, Л.В.
Мельничук, С.Д. |
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях |
|
Description |
Обґрунтовано необхідність впровадження прогресивних технологій виробництва мясних продуктів для підвищення якості місної продукції: сформульовано концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних мясних виробів
|
|
Publisher |
ПП „Видавниче представництво „Паралель”
|
|
Date |
2011-04-11
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10167/1/tmp1.pdf
Баль-Прилипко, Л.В., Мельничук, С.Д. (2011) Сучасні концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних м’ясних виробів. Продовольча індустрія АПК (4). |
|
Relation |
http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10167/ |
|