Запис Детальніше

Сучасні концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних м’ясних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних м’ясних виробів
 
Creator Баль-Прилипко, Л.В.
Мельничук, С.Д.
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Обґрунтовано необхідність впровадження прогресивних технологій виробництва мясних продуктів для підвищення якості місної продукції: сформульовано концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних мясних виробів
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2011-04-11
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10167/1/tmp1.pdf
Баль-Прилипко, Л.В., Мельничук, С.Д. (2011) Сучасні концептуальні принципи інноваційних технологій виробництва якісних та безпечних м’ясних виробів. Продовольча індустрія АПК (4).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10167/