Харчовим технологіям – ретельний контроль
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Харчовим технологіям – ретельний контроль
|
|
Creator |
Баль-Прилипко, Л.В.
|
|
Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
|
Description |
Проведено порівняльний аналіз систем якості та безпеки харчових продуктів України та країн світу, сформульовано основні напрями подолання проблем у вітчизняній системі забезпечення безпеки і якості продовольства
|
|
Publisher |
ПП „Видавниче представництво „Паралель”
|
|
Date |
2011-02-18
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10168/1/tmp2.pdf
Баль-Прилипко, Л.В. (2011) Харчовим технологіям – ретельний контроль. Продовольча індустрія АПК (2). |
|
Relation |
http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10168/ |
|