Запис Детальніше

Харчовим технологіям – ретельний контроль

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчовим технологіям – ретельний контроль
 
Creator Баль-Прилипко, Л.В.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
 
Description Проведено порівняльний аналіз систем якості та безпеки харчових продуктів України та країн світу, сформульовано основні напрями подолання проблем у вітчизняній системі забезпечення безпеки і якості продовольства
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2011-02-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10168/1/tmp2.pdf
Баль-Прилипко, Л.В. (2011) Харчовим технологіям – ретельний контроль. Продовольча індустрія АПК (2).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10168/