Запис Детальніше

Моніторинг ринку ковбасних виробів України та безпечності продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг ринку ковбасних виробів України та безпечності продукції
 
Creator Баль-Прилипко, Л.В.
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Проведено аналітичний моніторинг ринку ковбасних виробів України, розглянуто питання безпечності вітчизняної ковбасної продукції; викладено рекомендації та стратегію розвитку для мясопереробних підприємств.
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2011-03-19
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10169/1/tmp3.pdf
Баль-Прилипко, Л.В. (2011) Моніторинг ринку ковбасних виробів України та безпечності продукції. Продовольча індустрія АПК (3).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/10169/