Запис Детальніше

Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності
 
Creator Баль-Прилипко, Л.В.
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності
 
Publisher http://upakjour.com.ua
 
Date 2011-04-14
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10170/1/tmp4.pdf
Баль-Прилипко, Л.В. (2011) Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності. Упаковка (4).
 
Relation http://upakjour.com.ua
http://elibrary.nubip.edu.ua/10170/