Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності
|
|
Creator |
Баль-Прилипко, Л.В.
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях |
|
Description |
Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності
|
|
Publisher |
http://upakjour.com.ua
|
|
Date |
2011-04-14
|
|
Type |
Стаття
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10170/1/tmp4.pdf
Баль-Прилипко, Л.В. (2011) Сучасні тенденції в упаковці мясних продуктів як ключовий аспект безпечності. Упаковка (4). |
|
Relation |
http://upakjour.com.ua
http://elibrary.nubip.edu.ua/10170/ |
|