Запис Детальніше

Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
 
Creator Ємцев , В.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
 
Description Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
 
Publisher Ужгород
 
Date 2011-05-19
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10177/1/tmp8.pdf
Ємцев , В. (2011) Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія - економіка (Вип. 33 част. 1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10177/