Валідація методів визначення свіжості м’яса кролів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Валідація методів визначення свіжості м’яса кролів
|
|
Creator |
Задачін, Андрій Іванович
|
|
Subject |
Виробнича спеціалізація
619 Ветеринарна медицина |
|
Description |
У роботі визначено показники якості мяса кролів різних порід. Крім того, за результатами валідації встановлено не відповідності показників пероксидазної проби та рН серед хімічних досліджень дослідних проб. Встановлено зменшення амінокислотного складу м’яса кролів та зміни гістологічної структури залежно від терміну його зберігання
|
|
Date |
2011-12-05
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10277/1/2011_Zadachin_A.I.doc.doc
Задачін, Андрій Іванович (2011) Валідація методів визначення свіжості м’яса кролів. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10277/
|
|