Запис Детальніше

Валідація методів визначення свіжості м’яса кролів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Валідація методів визначення свіжості м’яса кролів
 
Creator Задачін, Андрій Іванович
 
Subject Виробнича спеціалізація
619 Ветеринарна медицина
 
Description У роботі визначено показники якості мяса кролів різних порід. Крім того, за результатами валідації встановлено не відповідності показників пероксидазної проби та рН серед хімічних досліджень дослідних проб. Встановлено зменшення амінокислотного складу м’яса кролів та зміни гістологічної структури залежно від терміну його зберігання
 
Date 2011-12-05
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10277/1/2011_Zadachin_A.I.doc.doc
Задачін, Андрій Іванович (2011) Валідація методів визначення свіжості м’яса кролів. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10277/