Запис Детальніше

ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ НА ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ НА ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ
 
Creator Бірта, Г.О.
 
Subject Випуск 160 (2)
 
Description Залежно від статі забійних тварин одержують три види м'яса: м'ясо кнурів, м'ясо кастратів і м'ясо самок, які суттєво відрізняються одне від одного за морфологічним та хімічним складом, а також смаковими якостями. Вивчено забійні якості залежно від рівня годівлі чистопородних свиней п'яти порід: велика біла, миргородська, ландрас, полтавська м'ясна, червоно-поясна спеціалізована лінія.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-03-15
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10524/1/11bgo.pdf
Бірта, Г.О. (2011) ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ НА ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ. Науковий вісник НУБіП України, 160 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10524/