ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ НА ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ НА ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ
|
|
Creator |
Бірта, Г.О.
|
|
Subject |
Випуск 160 (2)
|
|
Description |
Залежно від статі забійних тварин одержують три види м'яса: м'ясо кнурів, м'ясо кастратів і м'ясо самок, які суттєво відрізняються одне від одного за морфологічним та хімічним складом, а також смаковими якостями. Вивчено забійні якості залежно від рівня годівлі чистопородних свиней п'яти порід: велика біла, миргородська, ландрас, полтавська м'ясна, червоно-поясна спеціалізована лінія.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-03-15
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10524/1/11bgo.pdf
Бірта, Г.О. (2011) ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ НА ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ. Науковий вісник НУБіП України, 160 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10524/
|
|