Запис Детальніше

Вплив технологій і складників на стабільність емульсій

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологій і складників на стабільність емульсій
 
Creator Безсонова, Тетяна Ігорівна
 
Subject 619 Ветеринарна медицина
Виробнича спеціалізація
 
Description Встановлено, що олійні емульсії мають низькі показники стабільності, що проявляється їх розшаруванням на водну та олійну фази за використання в якості емульгатора слизу з крохмалю впродовж 10-30 хвилин. На стабільність олійних емульсій впливає тип емульгатора. Застосування в якості емульгатора розчину желатину продовжує стійкість таких емульсій в 1,5-1,8 рази, порівняно з слизом з крохмалю.
 
Date 2011-12-08
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/10607/1/2011_Bessonova_T.I..docx
Безсонова, Тетяна Ігорівна (2011) Вплив технологій і складників на стабільність емульсій. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/10607/