Вплив технологій і складників на стабільність емульсій
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технологій і складників на стабільність емульсій
|
|
Creator |
Безсонова, Тетяна Ігорівна
|
|
Subject |
619 Ветеринарна медицина
Виробнича спеціалізація |
|
Description |
Встановлено, що олійні емульсії мають низькі показники стабільності, що проявляється їх розшаруванням на водну та олійну фази за використання в якості емульгатора слизу з крохмалю впродовж 10-30 хвилин. На стабільність олійних емульсій впливає тип емульгатора. Застосування в якості емульгатора розчину желатину продовжує стійкість таких емульсій в 1,5-1,8 рази, порівняно з слизом з крохмалю.
|
|
Date |
2011-12-08
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10607/1/2011_Bessonova_T.I..docx
Безсонова, Тетяна Ігорівна (2011) Вплив технологій і складників на стабільність емульсій. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/10607/
|
|