Запис Детальніше

Структурно-механічне моделювання м'яса і м'ясопродуктів як об'єктів подрібнення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структурно-механічне моделювання м'яса і м'ясопродуктів як об'єктів подрібнення
 
Creator Сухенко, В.Ю.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
 
Description Проведено аналітичну оцінку структури та механічних властивостей м'яса та м’ясопродуктів на підґрунті механіки суцільних середовищ і запропоновані способи моделювання силових і деформаційних процесів, при їх подрібненні.
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2012-01-19
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
image/jpeg
image/jpeg
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/1/Suhenko_St_Prod_indastry%231_2012.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/2/Titul.jpg
http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/3/Zmist.jpg
Сухенко, В.Ю. (2012) Структурно-механічне моделювання м'яса і м'ясопродуктів як об'єктів подрібнення. Продовольча індустрія АПК (1).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/11848/