Запис Детальніше

Вивчення показників якості інкубаційних яєць страусів та розроблення технічних умов України

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення показників якості інкубаційних яєць страусів та розроблення технічних умов України
 
Creator Кабаці , Денис Ярославович
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Годівля тварин і технологія кормів
Ветеринарна медицина якість і безпека продукції
Animal husbandry
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню показників якості інкубаційних яєць страусів двох підвидів та розробленню нормативної документації на технологічний процес інкубації страусових яєць. Мета роботи – дослідити фізико-морфологічні показники інкубаційних яєць та розробити нормативну документацію до вимог інкубаційних яєць. Відповідно до мети були поставлені такі завдання:
− дослідити фізико-морфологічні ознаки інкубаційних яєць страусів чорно-шийного і блакитно-шийного підвидів;
− дослідити масу та інкубаційні властивості страусових яєць та їх вплив на виводимість;
− розробити проект ТУУ на інкубаційні яйця страусів.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12296/1/Kabaci.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12296/2/Kabaci_dodatky_2012.ppt
Кабаці , Денис Ярославович (2012) Вивчення показників якості інкубаційних яєць страусів та розроблення технічних умов України. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12296/