Вивчення показників якості інкубаційних яєць страусів та розроблення технічних умов України
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення показників якості інкубаційних яєць страусів та розроблення технічних умов України
|
|
Creator |
Кабаці , Денис Ярославович
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Годівля тварин і технологія кормів Ветеринарна медицина якість і безпека продукції Animal husbandry |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню показників якості інкубаційних яєць страусів двох підвидів та розробленню нормативної документації на технологічний процес інкубації страусових яєць. Мета роботи – дослідити фізико-морфологічні показники інкубаційних яєць та розробити нормативну документацію до вимог інкубаційних яєць. Відповідно до мети були поставлені такі завдання: − дослідити фізико-морфологічні ознаки інкубаційних яєць страусів чорно-шийного і блакитно-шийного підвидів; − дослідити масу та інкубаційні властивості страусових яєць та їх вплив на виводимість; − розробити проект ТУУ на інкубаційні яйця страусів. |
|
Date |
2012-05-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12296/1/Kabaci.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12296/2/Kabaci_dodatky_2012.ppt Кабаці , Денис Ярославович (2012) Вивчення показників якості інкубаційних яєць страусів та розроблення технічних умов України. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12296/
|
|