Вивчення технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP
|
|
Creator |
Хоменко , Ігор Вікторович
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Годівля тварин і технологія кормів 1801 Специфічні категорії Agriculture - General aspects |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP в ТОВ «Росич». В процесі написання роботи проведено аналіз вимог чинних нормативних документів щодо вирощування свиней; досліджено схему вирощування свиней їх оцінку та розроблено заходи щодо управління з метою підвищення рівня якості сировини та подальшого впровадження у технологію вирощування.
|
|
Date |
2012-05-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12299/1/Khomenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12299/2/Khomenko_dodatky_2012.ppt Хоменко , Ігор Вікторович (2012) Вивчення технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12299/
|
|