Запис Детальніше

Вивчення технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP
 
Creator Хоменко , Ігор Вікторович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Годівля тварин і технологія кормів
1801 Специфічні категорії
Agriculture - General aspects
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP в ТОВ «Росич». В процесі написання роботи проведено аналіз вимог чинних нормативних документів щодо вирощування свиней; досліджено схему вирощування свиней їх оцінку та розроблено заходи щодо управління з метою підвищення рівня якості сировини та подальшого впровадження у технологію вирощування.
 
Date 2012-05-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12299/1/Khomenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12299/2/Khomenko_dodatky_2012.ppt
Хоменко , Ігор Вікторович (2012) Вивчення технологічних параметрів вирощування свиней на м’ясо та розроблення правил GMP. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12299/