Запис Детальніше

Аналіз ризиків при виробництві молочних продуктів та розроблення пропозицій щодо їх удосконалення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків при виробництві молочних продуктів та розроблення пропозицій щодо їх удосконалення
 
Creator Коробко , Яніна Іллівна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Legislation
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
 
Description Основним в роботі є аналіз ризиків при виробництві молока на молокозаводі.
 
Date 2012-05-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12342/1/Korobko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12342/2/Korobko_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12342/3/Korobko_arhiv_dodatku_2012.zip
Коробко , Яніна Іллівна (2012) Аналіз ризиків при виробництві молочних продуктів та розроблення пропозицій щодо їх удосконалення. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12342/