Аналіз системи моніторингу в ККТ при виробництві спреду «Тульчинка-1» та розроблення пропозицій з удосконалення
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз системи моніторингу в ККТ при виробництві спреду «Тульчинка-1» та розроблення пропозицій з удосконалення
|
|
Creator |
Мельник , Роман Васильович
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 1801 Специфічні категорії Food science and technology |
|
Description |
Робота присвячена аналізу системи моніторингу в контрольних критичних точках при виробництві спреду «Тульчинський» №1. Під час виконання роботи були вивчені фактори, що впливають на якість та безпеку спредів при виробництві на ТОВ «Тульчинський маслосирзавод». Проаналізовані небезпечні чинники виробничих процесів визначенні критичні точки контролю та розроблені пропозиції з удосконалення. |
|
Date |
2012-05-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/1/Melnyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/2/Melnyk_dodatky_2012.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/3/Melnyk_arhiv_dodatky_2012.zip Мельник , Роман Васильович (2012) Аналіз системи моніторингу в ККТ при виробництві спреду «Тульчинка-1» та розроблення пропозицій з удосконалення. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/
|
|