Запис Детальніше

Аналіз системи моніторингу в ККТ при виробництві спреду «Тульчинка-1» та розроблення пропозицій з удосконалення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз системи моніторингу в ККТ при виробництві спреду «Тульчинка-1» та розроблення пропозицій з удосконалення
 
Creator Мельник , Роман Васильович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
1801 Специфічні категорії
Food science and technology
 
Description Робота присвячена аналізу системи моніторингу в контрольних критичних точках при виробництві спреду «Тульчинський» №1.
Під час виконання роботи були вивчені фактори, що впливають на якість та безпеку спредів при виробництві на ТОВ «Тульчинський маслосирзавод». Проаналізовані небезпечні чинники виробничих процесів визначенні критичні точки контролю та розроблені пропозиції з удосконалення.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/1/Melnyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/2/Melnyk_dodatky_2012.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/3/Melnyk_arhiv_dodatky_2012.zip
Мельник , Роман Васильович (2012) Аналіз системи моніторингу в ККТ при виробництві спреду «Тульчинка-1» та розроблення пропозицій з удосконалення. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12346/