Запис Детальніше

Розроблення елементів системи управління безпекою в умовах м’ясопереробного підприємства

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення елементів системи управління безпекою в умовах м’ясопереробного підприємства
 
Creator Рябчіков , Роман Сергійович
 
Subject Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Legislation
Годівля тварин і технологія кормів
1801 Специфічні категорії
351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління
 
Description В роботі розроблені елементи системи управління безпечністю харчових продуктів виявлені та проаналізовані небезпечні чинники в процесі виробництва Сосисок молочних в умовах Єнакієвський МПЦ. Визначено чотири критичних точок контролю на всіх етапах виробництва продукту. Для кожної критичної точки контролю встановлено граничні межі, заходи моніторингу, коригувальні дії. В результаті чого розроблені елементи СУБХП, рекомендується до впровадження.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12352/1/Riabchekov.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12352/2/Riabchekov_dodatky_2012.ppt
Рябчіков , Роман Сергійович (2012) Розроблення елементів системи управління безпекою в умовах м’ясопереробного підприємства. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12352/