Розроблення елементів системи управління безпекою в умовах м’ясопереробного підприємства
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення елементів системи управління безпекою в умовах м’ясопереробного підприємства
|
|
Creator |
Рябчіков , Роман Сергійович
|
|
Subject |
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Legislation Годівля тварин і технологія кормів 1801 Специфічні категорії 351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління |
|
Description |
В роботі розроблені елементи системи управління безпечністю харчових продуктів виявлені та проаналізовані небезпечні чинники в процесі виробництва Сосисок молочних в умовах Єнакієвський МПЦ. Визначено чотири критичних точок контролю на всіх етапах виробництва продукту. Для кожної критичної точки контролю встановлено граничні межі, заходи моніторингу, коригувальні дії. В результаті чого розроблені елементи СУБХП, рекомендується до впровадження.
|
|
Date |
2012-05-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12352/1/Riabchekov.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12352/2/Riabchekov_dodatky_2012.ppt Рябчіков , Роман Сергійович (2012) Розроблення елементів системи управління безпекою в умовах м’ясопереробного підприємства. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12352/
|
|