Запис Детальніше

Вивчення вимог нормативних документів до безпечності та якості сумішей рослинно-вершкових та оцінка відповідності виробленої продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення вимог нормативних документів до безпечності та якості сумішей рослинно-вершкових та оцінка відповідності виробленої продукції
 
Creator Руденко , Олег Павлович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Food composition
 
Description В процесі написання роботи вивченню вимог нормативних документів до безпечності та якості сумішей рослинно-вершкових та оцінка відповідності виробленої продукції. Проведено аналіз вимог чинних нормативних документів щодо виробництва сумішей рослинно-вершкових.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12359/1/Rudenko_O.P..doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12359/2/Rudenko_O.P._dodatky_2012.ppt
Руденко , Олег Павлович (2012) Вивчення вимог нормативних документів до безпечності та якості сумішей рослинно-вершкових та оцінка відповідності виробленої продукції. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12359/