Запис Детальніше

Аналіз ризиків при виробництві рибної ковбаси напівкопченої та розроблення заходів щодо їх мінімізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків при виробництві рибної ковбаси напівкопченої та розроблення заходів щодо їх мінімізації
 
Creator Шелегеда , Олексій Олександрович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
1801 Специфічні категорії
Food processing and preservation
 
Description В процесі написання роботи проведено аналіз вимог чинних нормативних документів щодо виробництва рибної ковбаси напівкопченої; визначено ризики, відповідно до етапів технологічного процесу; проведено їх оцінку та розроблено заходи щодо управління з метою підвищення рівня якості сировини та подальшого впровадження у технологію вирощуван-ня.
 
Date 2012-05-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12361/1/Shelegeda.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12361/2/Shelegeda_dodatky_2012.ppt
Шелегеда , Олексій Олександрович (2012) Аналіз ризиків при виробництві рибної ковбаси напівкопченої та розроблення заходів щодо їх мінімізації. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12361/