Аналіз ризиків при виробництві рибної ковбаси напівкопченої та розроблення заходів щодо їх мінімізації
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризиків при виробництві рибної ковбаси напівкопченої та розроблення заходів щодо їх мінімізації
|
|
Creator |
Шелегеда , Олексій Олександрович
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 1801 Специфічні категорії Food processing and preservation |
|
Description |
В процесі написання роботи проведено аналіз вимог чинних нормативних документів щодо виробництва рибної ковбаси напівкопченої; визначено ризики, відповідно до етапів технологічного процесу; проведено їх оцінку та розроблено заходи щодо управління з метою підвищення рівня якості сировини та подальшого впровадження у технологію вирощуван-ня.
|
|
Date |
2012-05-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12361/1/Shelegeda.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12361/2/Shelegeda_dodatky_2012.ppt Шелегеда , Олексій Олександрович (2012) Аналіз ризиків при виробництві рибної ковбаси напівкопченої та розроблення заходів щодо їх мінімізації. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12361/
|
|