Запис Детальніше

Дослідження показників якості м’яса страусів та розроблення проекту технічних умов

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження показників якості м’яса страусів та розроблення проекту технічних умов
 
Creator Шимон , Руслана Іванівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
1801 Специфічні категорії
Food processing and preservation
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню показників якості м’яса страусів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками та розробленню нормативної документації на напівфабрикати із м’яса страусів натуральні. У теоретичних дослідженнях вивчена доступна існуюча інформація по напрямку досліджень (літературні джерела, сторінки Internet, патенти та інші). Для досліджень, було вибрано сировину – м'ясо страусів.
 
Date 2012-05-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12362/1/Shimon.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12362/2/Shimon_dodatky_2012.ppt
Шимон , Руслана Іванівна (2012) Дослідження показників якості м’яса страусів та розроблення проекту технічних умов. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12362/