Дослідження показників якості м’яса страусів та розроблення проекту технічних умов
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження показників якості м’яса страусів та розроблення проекту технічних умов
|
|
Creator |
Шимон , Руслана Іванівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Управління безпекою та якістю харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) 1801 Специфічні категорії Food processing and preservation |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню показників якості м’яса страусів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками та розробленню нормативної документації на напівфабрикати із м’яса страусів натуральні. У теоретичних дослідженнях вивчена доступна існуюча інформація по напрямку досліджень (літературні джерела, сторінки Internet, патенти та інші). Для досліджень, було вибрано сировину – м'ясо страусів.
|
|
Date |
2012-05-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12362/1/Shimon.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/12362/2/Shimon_dodatky_2012.ppt Шимон , Руслана Іванівна (2012) Дослідження показників якості м’яса страусів та розроблення проекту технічних умов. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12362/
|
|