Запис Детальніше

Якість і безпека продуктів харчування в Україні

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість і безпека продуктів харчування в Україні
 
Creator Басюк, І. П.
 
Subject 1501 Державне управління
338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Державне управління екологічною безпекою в АПК
 
Description Результатом науково-технічного прогресу в аграрній сфері та індустріалізації сільського господарства стало створення принципово нових технологій виробництва продовольчої сировини та продуктів харчування. Динамічний розвиток біотехнологій сприяв появі на продовольчому ринку генетично модифікованих та "функціональних" продуктів харчування, які, з одного боку, є результатом намагань суспільства ефективніше використовувати обмежені ресурси, а з іншого, – криють у собі невизначеність щодо їх біологічної цінності та безпечності для людини. Унаслідок цього серед споживачів усе частіше виникають протести з приводу недостатньої урегульованості продовольчого ринку з боку держави.
 
Date 2012-05-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/12451/1/2012_%D0%91%D0%B0%D1%81%D1%8E%D0%BA_%D0%86%D0%9F.doc
Басюк, І. П. (2012) Якість і безпека продуктів харчування в Україні. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/12451/