Якість і безпека продуктів харчування в Україні
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість і безпека продуктів харчування в Україні
|
|
Creator |
Басюк, І. П.
|
|
Subject |
1501 Державне управління
338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни Державне управління екологічною безпекою в АПК |
|
Description |
Результатом науково-технічного прогресу в аграрній сфері та індустріалізації сільського господарства стало створення принципово нових технологій виробництва продовольчої сировини та продуктів харчування. Динамічний розвиток біотехнологій сприяв появі на продовольчому ринку генетично модифікованих та "функціональних" продуктів харчування, які, з одного боку, є результатом намагань суспільства ефективніше використовувати обмежені ресурси, а з іншого, – криють у собі невизначеність щодо їх біологічної цінності та безпечності для людини. Унаслідок цього серед споживачів усе частіше виникають протести з приводу недостатньої урегульованості продовольчого ринку з боку держави.
|
|
Date |
2012-05-07
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12451/1/2012_%D0%91%D0%B0%D1%81%D1%8E%D0%BA_%D0%86%D0%9F.doc
Басюк, І. П. (2012) Якість і безпека продуктів харчування в Україні. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/12451/
|
|