Obtaining of fermented beverages with beet pomace
Наукові журнали НАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Obtaining of fermented beverages with beet pomace
Получение ферментированных напитков с использованием свекольных выжимок Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок |
|
| Creator |
Косоголова, Л. О.; Національний авіаційний університет
Чоповська, А. О.; Національний авіаційний університет |
|
| Subject |
—
fermented drink; carrot and beet pomace; yeast Saccharomyces cerevisiae 663.14.036 — ферментированный напиток; морковные и свекольные выжимки; дрожжи Saccharomyces cerevisiae 663.14.036 — ферментований напій; моркв'яні та бурякові вичавки; дріжджі Saccharomyces cerevisiae 663. 14. 036 |
|
| Description |
Investigated parameters for optimal removal of extractives vegetable pomace, set optimum conditions for pasteurization enzymes tion beverage studied fermentation process based on the nutrient composition among higher-defined and organoleptic properties of the finished fermented beverage "Vitamin".
Исследованы параметры для оптимального извлечения экстрактивных веществ из овощных выжимок, установлены оптимальные режимы пастеризации для ферментированного напитка, исследован процесс ферментации в зависимости от состава питательной среды и определены органолептические показатели готового ферментированного напитка «Витаминный». Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний». |
|
| Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
| Contributor |
—
— — |
|
| Date |
2015-06-21
|
|
| Type |
—
— — |
|
| Format |
application/text-plain:formatted
|
|
| Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
|
|
| Source |
Problems of Environmental Biotechnology; № 1 (2015)
Проблемы экологической биотехнологии; № 1 (2015) Проблеми екологічної біотехнології; № 1 (2015) |
|
| Language |
uk
|
|