Запис Детальніше

Випромінювання некратних гармонік в нелінійній радіолокації

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Випромінювання некратних гармонік в нелінійній радіолокації
Излучение некратных гармоник в нелинейной радиолокации
Radiation non-multiply harmonics in nonlinear junction detector
 
Creator Zinchenko, M. V.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Zinkovskiy, J. F.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject нелінійна радіолокація; негативний диференціальний опір; некратна гармоніка
нелинейная радиолокация; отрицательное дифференциальное сопротивление; некратная гармоника.
nonlinear junction detector; a negative differential resistance; not the multiple harmonic.
 
Description В роботі теоретично досліджено експериментально виявлений ефект виникнення негативного диференціального опору на ВАХ діодних структур при впливі на них високого рівня НВЧ потужності. Доведена доцільність використання в нелінійних радіолокаторах високих рівнів потужності зондуючого сигналу, оскільки з певною ймовірністю стає можливою генерація об’єктом дослідження нелінійної радіолокації власних коливань. Що в свою чергу дозволяє впровадити додатковий режим ідентифікації закладних пристроїв за некратною гармонікою в нелінійній радіолокації.
В работе теоретически исследовано экспериментально выявленный эффект возникновения отрицательного дифференциального сопротивления на ВАХ диодных структур при влиянии на них мощного СВЧ излучения. Доказана целесообразность использования в нелинейных радиолокаторах высоких уровней мощности зондирующего сигнала, поскольку с определенной вероятностью становится возможной генерация объектом исследования нелинейной радиолокации собственных колебаний. Что в свою очередь разрешает внедрить дополнительный режим идентификации закладных устройств за некратной гармоникой в нелинейной радиолокации.
In the theoretically investigated experimentally detected the effect of negative differential resistance on the current-voltage characteristics OF the diode structures with the impact of powerful MICROWAVE radiation. Proved the expediency of usage in nonlinear junction detector high levels of power probing signal, because with a certain probability, it becomes possible to generate the object of the study of nonlinear radar own fluctuations. That in turn allows to introduce additional mode of identification mortgage devices for not the multiple harmonic in the nonlinear junction detector.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2011-06-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/211
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 45 (2011); 159-170
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 45 (2011); 159-170
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 45 (2011); 159-170
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/211/211
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).