Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/2018/
|
|
| Title |
Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження
|
|
| Creator |
Яценко, С. А.
|
|
| Subject |
GT Manners and customs
|
|
| Description |
У статті проаналізовано етнографічні дослідження, у яких спеціально чи принагідно порушено питання становлення, розвитку, функціонування, регіональних особливостей традиційної народної їжі, напоїв та продуктів харчування українців, починаючи з ХІХ століття і до сьогодні.
|
|
| Date |
2006
|
|
| Type |
Article
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Language |
uk
ukraine |
|
| Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/2018/1/3.pdf
Яценко, С. А. (2006) Традиційна народна їжа як предмет етнографічного дослідження. Вісник Житомирського державного університету ім. І.Франка (28). pp. 233-236. |
|