Корпоративний кодекс як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/8436/
|
|
| Title |
Корпоративний кодекс як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
|
|
| Creator |
Харчишина, О. В.
|
|
| Subject |
HD28 Management. Industrial Management
|
|
| Description |
Важливим інструментом якісної зміни етики ділового спілкування та формування організаційної культури вважається створення корпоративного кодексу. Процес створення корпоративних кодексів набув широкого поширення в західних країнах з 80-хх рр. минулого століття. Проте в Україні рівень активності підприємств щодо регламентації ціннісних, морально-етичних складових ведення бізнесу є надзвичайно низьким, особливо в галузі харчової промисловості. |
|
| Date |
2011
|
|
| Type |
Conference or Workshop Item
PeerReviewed |
|
| Format |
text
|
|
| Language |
uk
ukraine |
|
| Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/8436/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8%20%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%20%D0%9D%D0%90%D0%A3%202011.pdf
Харчишина, О. В. (2011) Корпоративний кодекс як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості. In: Національні економічні стратегії розвитку в глобальному середовищі: міжнар. наук.-практ. конф., 27 квіт. 2011 р., Київ. |
|