Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/11931/
|
|
| Title |
Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області |
|
| Creator |
Кащук, К. М.
|
|
| Subject |
H Social Sciences (General)
|
|
| Description |
Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів. |
|
| Publisher |
Полісся
|
|
| Date |
2013
|
|
| Type |
Article
PeerReviewed |
|
| Format |
text
|
|
| Language |
uk
ukraine |
|
| Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/11931/1/22.pdf
Кащук, К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. pp. 208-210. |
|