Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/13040/
|
|
| Title |
Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості
|
|
| Creator |
Вікарчук, О. І.
|
|
| Subject |
H Social Sciences (General)
|
|
| Description |
Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.
|
|
| Publisher |
ЖДТУ
|
|
| Date |
2014
|
|
| Type |
Book Section
PeerReviewed |
|
| Format |
text
|
|
| Language |
uk
ukraine |
|
| Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/13040/1/%D0%92%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%9E.%D0%86_2014.pdf
Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, pp. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2 |
|