Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства
|
|
| Creator |
Легеза, Д.Г.
|
|
| Subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
|
|
| Description |
Мета статті розкрити поетапний механізм методики оцінки конкурентоспроможності продукції для сільськогосподарського підприємства. Предмет дослідження: сукупність теоретичних та практичних питань оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.
|
|
| Date |
2014-02-04T14:30:03Z
2014-02-04T14:30:03Z 2011 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства / Д.Г. Лезега // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 196, Т. 2. — С. 41-44. — Бібліогр.: 6 назв. — укр.
1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/54774 303.7:338.439.5 М |
|
| Language |
uk
|
|
| Relation |
Культура народов Причерноморья
|
|
| Publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
|
|