Запис Детальніше

Канцерогенний та неканцерогенний ризик від споживання картоплі та овочів, що складають раціон населення сільських селітебних територій

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Канцерогенний та неканцерогенний ризик від споживання картоплі та овочів, що складають раціон населення сільських селітебних територій
 
Creator Білявський, Ю. А.
Мислива, Т. М.
Bilyavsky, Yu.
Myslyva, T.
 
Description The average daily doses of hazardous chemicals injested into the human body in the process of consumption of potatoes and vegetables grown within the rural residential areas of Zhytomyr oblast have been counted and the carcinogenic and non-carcinogenic risks for health of population have been calculated.
Розраховані середньодобові дози небезпечних хімічних речовин, що поступають в організм людини у процесі споживання картоплі та овочів, вирощуваних у межах сільських селітебних територій Житомирської області, а також відповідні їм канцерогенні і неканцерогенні ризики для здоров’я населення.
 
Date 2014-08-19T07:20:06Z
2014-08-19T07:20:06Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Білявський Ю. А. Канцерогенний та неканцерогенний ризик від споживання картоплі та овочів, що складають раціон населення сільських селітебних територій / Ю. А. Білявський, Т. М. Мислива // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 56–65.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/519
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет