Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні
					 | 
		|
| Creator | 
															Самойлик, Ю. В.
					 | 
		|
| Subject | 
															якість продукції
					 безпечність продукції  | 
		|
| Date | 
															2015-02-18T07:06:36Z
					 2015-02-18T07:06:36Z 2013  | 
		|
| Type | 
															Conference materials
					 | 
		|
| Identifier | 
															Самойлик Ю. В. Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 190–193.
					 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1361  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Publisher | 
															Полісся
					 | 
		|