Использование хряков мясных пород – важный резерв увеличения производства постной свинины
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Использование хряков мясных пород – важный резерв увеличения производства постной свинины
					 | 
		|
| Creator | 
															Бальников, А. А.
					 | 
		|
| Subject | 
															інноваційні процеси
					 продуктивний потенціал тварин інтенсивна селекція суперм'ясні породи економічний ефект вихід м'яса  | 
		|
| Date | 
															2015-02-23T09:09:38Z
					 2015-02-23T09:09:38Z 2014  | 
		|
| Type | 
															Conference materials
					 | 
		|
| Identifier | 
															Бальников А. А. Использование хряков мясных пород – важный резерв увеличения производства постной свинины / А. А. Бальников // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 157–162.
					 978-966-655-728-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1424  | 
		|
| Language | 
															ru
					 | 
		|
| Publisher | 
															Полісся
					 | 
		|