Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
					 Установление сорта зеленого чая по критериям идентификации Establishing brand of green tea on the criteria of identification  | 
		|
| Creator | 
															Кунділовська, Т.А.
					 Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T.  | 
		|
| Subject | 
															чай зелений байховий
					 гатунок ідентифікація критерії сенсорний аналіз фенольні сполуки чай зеленый байховый сорт идентификация критерии сенсорный анализ фенольные соединения green tea lapsany brand identification criteria sensory analysis phenolic compounds  | 
		|
| Description | 
															У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого.
					 В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая. The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea.  | 
		|
| Date | 
															2014-06-01T18:58:56Z
					 2014-06-01T18:58:56Z 2013  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317.
					 http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Publisher | 
															Одеська національна академія харчових технологій
					 | 
		|