Запис Детальніше

Наукометричний аналіз публікацій вчених Харківського національного університету радіоелектроніки на Міжнародній конференції "Crimico"

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Грищенко, Т. Б.
Никитенко, О. М.
 
Date 2014-11-21T12:16:17Z
2014-11-21T12:16:17Z
2010
 
Identifier Грищенко Т. Б. Наукометричний аналіз публікацій вчених Харківського національного університету радіоелектроніки на Міжнародній конференції "Crimico" / Т. Б. Грищенко, О. М. Нікітенко // II Міжнародний форум "Проблеми розвитку інформаційного суспільства". - Ч.1. - Київ : УкрІНТЕІ, 2010. - С. 34 - 37.
http://hdl.handle.net/123456789/1594
 
Description Здійснено наукометричний аналіз публікацій вчених Харківського національного універ-ситету радіоелектроніки на міжнародній кримській конференції «НВЧ-техніка та телекомунікаційні технології», які подано як у друкованому вигляді, так і в електронній реферативній базі даних Scopus. В результаті аналізу виявлено монотонне зростання кількості доповідей, які подано авторами з України в цілому, так і окремих організа-
цій. Зокрема спостерігається збільшення кількості авторів та кількості доповідей, які подано від Харківського національного університету радіоелектроніки.
 
Language uk
 
Publisher УкрІНТЕІ
 
Subject наукометричний аналіз публікацій
електронна реферативна база даних Scopus
 
Title Наукометричний аналіз публікацій вчених Харківського національного університету радіоелектроніки на Міжнародній конференції "Crimico"
 
Type Article