Мікробіологічний склад зубного каменя у працівників кондитерського виробництва, хворих на генералізований пародонтит
Наукові журнали Тернопільського державного медичного університету імені І.Я.Горбачевського
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Мікробіологічний склад зубного каменя у працівників кондитерського виробництва, хворих на генералізований пародонтит
|
|
| Creator |
Бандрівський, Ю. Л.
Захарків, О. Р. |
|
| Description |
У статті висвітлено результати мікробіологічного дослідження зубного каменя в пацієнтів із генералізованим пародонтитом (працівники кондитерського виробництва), визначено видовий склад мікроорганізмів, виділених у хворих.
|
|
| Publisher |
Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
|
|
| Contributor |
—
|
|
| Date |
2014-03-12
|
|
| Type |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion — |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/kl-stomat/article/view/2498
10.11603/2311-9624.2011.4.2498 |
|
| Source |
Clinical Dentistry; № 4 (2011)
Клінічна стоматологія; № 4 (2011) 2311-9624 10.11603/2311-9624.2011.4 |
|
| Language |
ukr
|
|
| Relation |
http://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/kl-stomat/article/view/2498/2333
|
|
| Rights |
##submission.copyrightStatement##
|
|