Біохімія м'яса і м'ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 7.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Біохімія м'яса і м'ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 7.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
| Creator |
Шевчук Т.В.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації містять назви тем, перелік питань, тестових завдань та список рекомендованої літератури, визначені на самостійне опрацювання з дисципліни «Біохімія м`яса і м’ясопродуктів».
|
|
| Date |
2010-11-16
2009-05-12 2008 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/704
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=704
|
|