Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ зі спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ зі спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
| Creator |
Овсієнко С.М.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів зі спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. |
|
| Date |
2010-12-08
2010-03-14 2007 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1028
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1028
|
|