Ветеринрно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Навчальний посібник
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Ветеринрно-санітарна експертиза м’яса та м’ясопродуктів. Навчальний посібник
|
|
| Creator |
В.В. Власенко; В.В. Касянчук; І.Г. Власенко; В.В. Кольчак.
|
|
| Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Навчальний посібник розраховано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст 7.090102 та магістр 8.090102.
|
|
| Date |
2010-12-08
2010-03-14 2008 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1029
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1029
|
|