Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
| Creator |
Журенко В.К.
Судай В.Д. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва яловичини”. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, напрям підготовки 1302 “Зооінженерія”. |
|
| Date |
2010-12-08
2010-03-17 2008 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1131
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1131
|
|