Стандартизація продукції тваринництва. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Стандартизація продукції тваринництва. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації
|
|
| Creator |
В.В. Власенко
Н.В. Новгородська |
|
| Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Програма підготовлена з урахуванням структурно- логічного зв’язку дисципліни з мікробіологією, фізіологією, годівлею, розведенням, гігієною сільськогосподарських тварин, механізацією трудомістких процесів у тваринництві, скотарством,економікою АІІК, молоко і молокопродукти, технологія продуктів забою; передбачає виконання лабораторно- практичних занять з максимальним використанням технічних засобів навчання на базі лабораторії кафедри з урахуванням розроблених методичних посібників для високого рівня самостійної роботи студентів. |
|
| Date |
2010-12-07
2010-03-17 2009 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1160
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1160
|
|