Методичні вказівки для проведення навчальної практики з дисципліни “Технологія виробництва продукції рослинництва” для студентів І курсу денної форми навчання факультету Економіки та підприємництва зі спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки для проведення навчальної практики з дисципліни “Технологія виробництва продукції рослинництва” для студентів І курсу денної форми навчання факультету Економіки та підприємництва зі спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”
|
|
| Creator |
О.В. Климчук
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Дисципліна “Технологія виробництва продукції рослинництва” є комплексним навчальним курсом, в основі якого лежить рослинництво – прикладна наука, що синтезує знання інших прикладних і теоретичних дисциплін біологічного, технічного та економічного циклів. Завдання рослинництва полягає в забезпеченні фізіологічних потреб населення високоякісною продукцією харчування, тваринництва – кормами, переробну промисловість – сировиною. |
|
| Date |
2010-12-07
2010-04-06 2009 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1232
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1232
|
|