Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Гаврилюк М.Д. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
| Date |
2010-12-03
2010-04-06 2009 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1275
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1275
|
|