Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Тимчасова програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030601 – Менеджменту підприємств та організації в галузі АПК
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Тимчасова програма вивчення дисципліни для вищих с.-г. навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності 6.030601 – Менеджменту підприємств та організації в галузі АПК
|
|
| Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко В.М. Чередниченко Л.І. Давимока О.В. |
|
| Subject |
Тимчасові програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Розкрито програму вивчення дисципліни, яка охоплює теми від характеристики загальних принципів зберігання і переробки продукції рослинництва до технологічних прийомів, покращання якості. Приділена увага економічним, правовим основам в технології зберігання та переробки. Призначення для студентів факультету менеджменту. |
|
| Date |
2010-12-03
2010-04-09 2008 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1417
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1417
|
|