Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти". Рекомендовано для студентів денної і заочної форми навчання зі спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». |
|
| Date |
2010-12-03
2010-04-13 2008 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1433
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1433
|
|