Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
|
|
| Creator |
Бережнюк Н.А.
Постернак Л.І. Огороднічук Г.М. Шевчук Т.В. Непорочна О.Т. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Робоча програма з навчальної практики студентам факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо- кваліфікаційного рівня "Бакалавр" спрямовані для закріплення теоретичних знань на практиці в допомогу студентам, що вивчають дисципліну. |
|
| Date |
2010-12-02
2010-07-05 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1593
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1593
|
|