Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
| Creator |
Овсієнко С.М.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни "Технологія виробництва продукції вівчарства". Рекомендовано для студентів заочної форми навчання, напрям підготовки 6.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" |
|
| Date |
2010-10-18
2010-10-18 2010 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/1887
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=1887
|
|